F I S H E R - I N D I G R O W opi erosta ja parisuhteesta

#Fisherin jälleenrakennus- eli eroseminaari Yli 20 000 suomalaista on jo osallistunut Fisherin eroseminaariin. Kokemukset ovat kaikkialla olleet erinomaisia. Eronneet eivät ole ainoastaan selviytyneet erokriisistään vaan oppineet ja kehittyneet sen avulla. Seminaari on päivitetty 2013-2014 ja siitä käytetään myös nimeä Uusi suomalainen eroseminaari.

Tri Bruce Fisher alkoi 1970 –luvulla kehittää menetelmää, jolla voitaisiin auttaa parisuhteen loppumisen kokeneita henkilöitä. Tutkittuaan ja analysoituaan huolellisesti avioeroa hän kehitti eroseminaari –menetelmän, joka sopii hyvin erilaisille ihmisille ja on sen lisäksi erittäin tehokas. Amerikassa ja muissa englantia puhuvissa maissa jo miljoonat ovat läpikäyneet seminaarin.

Seminaari perustuu oppimistapahtumalle; siihen osallistuvat henkilöt saavat tietoa (seminaarissa käytetään käsikirjana Bruce Fisherin teosta Jälleenrakennus, kun suhteesi päättyy), ohjausta ja tukea eroprosessin läpikäymiseen. Erokriisistä selviytyminen ei kuitenkaan ole eroseminaarin ainoa tavoite vaan myös elämän jälleenrakennus erokriisin avulla.

Kymmenen viikon (noin 3 t/viikko) eroseminaarin aikana osanottajissa tapahtuu merkittäviä muutoksia, joista tärkein lienee uudenlaisen vastuun ottaminen omasta elämästä ja sen onnellisuudesta.

Yhteen seminaariin voi osallistua kerrallaan 10-25 henkilöä. Osanottajat työskentelevät seminaarin aikana eronsa kanssa hyvin monipuolisesti sekä ryhmässä että yksin erilaisten tehtävien avulla. Samalla he rakentavat uutta ihmissuhdeverkostoa ja keräävät rakennusaineksia eron jälkeisen elämänsä pohjaksi.

Erilaisten tutkimusten ja käytännön kokemusten valossa eroseminaari on ollut osanottajille todella hyödyllinen ja tarjonnut heille mahdollisuuden turvallisessa ryhmäilmastossa käydä läpi erokriisiään. Seminaarilla on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia vanhemmuuteen ja sitä kautta lapsiin. Sen on todettu olevan sekä miehille että naisille erittäin hyvin soveltuva sekä selkeän rakenteensa että sen antaman hyödyn ansiosta. Mainittakoon, että eroseminaarin kustannukset osanottajaa kohden ovat varsin alhaiset.

Ajakohtaista

UUDISTETUN MENETELMäN #SUOMALAINEN EROSEMINAARI - FISHER Jälleenrakennus- eli eroseminaari
alkaa ti 15.9.15 klo 18 os. Kumpulantie 1 A, 6. krs, 00520 Helsinki, jatkuen 10+1 viikkoa.
-

ALANYAN LATAAMO 2 INTENSIIVIKURSSI 29.8.-12.9.2015
- 2 viikon seminaari aurinkoisessa Alanyassa, mukaan mahtuu max 20 osallistujaa.

Seminaarin hinta 645 € sis. lennot, lentokenttakuljetukset, majoituksen Kleopatra Tower hotellissa (kaksio 2:lle keittomahdollisuudella) ja seminaarin. Teemat: raivaa pois hyvinvoinnin esteet, itsetunto, avoimuus, muutos ja toimivampien parisuhteiden ABC. Seminaaria 10 paivana 2,5 h/paiva. Ilmoittautumiset maaliskuun loppuun mennessa!